Igor Beuker

In de afgelopen 25 jaar werd Igor uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt. Toch transformeerde hij zich van een ‘misfit’ naar een radicale marketingvisionair, moderne serie-ondernemer en een van de prominente sprekers in het internationale business circuit.

In de schijnwerpers is Igor toonaangevend spreker en activist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die bedrijf, economie en maatschappij op z’n kop zetten. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld en werd hij uitgenodigd door Bill Gates, Sir Martin Sorrell, Novak Djokovic en Sir Richard Branson.

 

Achter de schermen, een filantropisch ondernemer met 5 exits en angel investor in 24 social startups, een award-winning marketing-innovatiestrateeg voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike en Unilever en een futurist voor Fortune 500s, World Economic Forum en de EU .

Igor’s purpose is om leiders en organisaties te inspireren met het idee dat ze technologie kunnen gebruiken om de wereld een betere en schonere plek te maken. Met gelijke kansen en opleiding voor iedereen. Van ondernemers tot overheden, van startups tot wereldwijde merken, van Hollywood tot Davos, Igor deelde zijn visie over de kracht van sociale innovatie op de grote podia en in mainstream media.


Zijn rebelse humor en visie op de toekomst zijn met regelmaat trending op social media (@igorbeuker) en ruim 100.000 fans zijn het bewijs dat zijn mening ertoe doet.


“Open je ogen voor de innovaties die overal om ons heen terrein winnen. Een aanpak die gestoeld is op intuïtie, het lukraak inkopen van bereik via social influencers en een afwachtende houding zijn funest.”

Word member en reserveer jouw stoel voor altijd!En ontvang gratis ebooks, data updates en inzichten

Schrijf je nu in en ben verzekerd van een plek tijdens de wekelijkse uitzending van Live on Stage!

Word nu Live On Stage member!Schrijf je in en ontvang direct gratis ebooks en meer ...

Als nieuw lid van Live On Stage ontvang je direct de drie uitgaven Digitaal Vermogen, EDM en de Digitale Wereld, en vanAnaloognaarDigitaal.nu van Denis Doeland als eBook. Elke twee weken zullen we data-inzichten delen, papers en andere interessante zaken met jou delen ...