Folkert Tempelman bij Live On Stage

Folkert Tempelman

Folkert Tempelman verbindt mensen en is altijd op zoek naar inspiratie om te delen. On air, in beeld, online en face to face. Folkert doet dat wereldwijd met de internationale podcast Grenzeloos Ondernemen. Door heel Nederland als presentator van radio, video en podcasts. En als ondernemer in Amsterdam met studio & creative tribe Studio Piso7.


Met oprechte interesse en een open mind haal je er het beste uit jezelf en anderen: ‘your vibe attract your tribe’.


Als presentator en programmamaker gaat Folkert persoonlijk te werk. Hij wil graag weten wie je bent en wat je doet. Maar het belangrijkst is de mens die erachter zit. Wat drijft je en wat motiveert je. Met een oprechte interesse en open geest haalt Folkert het beste uit zijn gasten. Hij presenteert over de hele wereld.

Oprechte interesse en open geest

 

Bij ondernemers aan de Oujiang River in de Chinese miljoenenstad Wenzhou, tot de officiële residentie van de Nederlandse ambassadeur in Bogotá, Colombia. En van het Rice Football Stadium in Houston, Texas waar president Kennedy zijn wereldberoemde ‘Moon Speech’ hield, tot de Hannover Messe waar hij prins Constantijn interviewde in de high tech studio van de Duitse nationale omroepen ZDF en ARD. The sky is the limit.

Grenzeloos ondernemen

 
Met Grenzeloos Ondernemen heeft Folkert een wereldwijde podcast en community neergezet over Nederlanders die ondernemen en zakendoen in het buitenland. Van startup tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá. In Grenzeloos Ondernemen wordt know how gedeeld van Nederlanders over de grens. Dat doet Folkert door luisteraars, entrepreneurs en bedrijfsleven in een internationale community te verbinden.

 

Studio Piso7 is een media studio, creative tribe en cowork space in Amsterdam. Creatieve denkers en ondernemende geesten staan centraal staan bij Studio Piso7. Je kan zelf je podcast opnemen, vidcast streamen, dj set draaien, en live (online) event organiseren. Laat je creativiteit de vrije loop. Folkert heeft met Studio Piso7 een plek gemaakt waar je open minded kan werken, denken en produceren. Met vet uitzicht over Amsterdam en leuke mensen zoals jij. Join the tribe!

Word member en reserveer jouw stoel voor altijd!En ontvang gratis ebooks, data updates en inzichten

Schrijf je nu in en ben verzekerd van een plek tijdens de wekelijkse uitzending van Live on Stage!

Word nu Live On Stage member!Schrijf je in en ontvang direct gratis ebooks en meer ...

Als nieuw lid van Live On Stage ontvang je direct de drie uitgaven Digitaal Vermogen, EDM en de Digitale Wereld, en vanAnaloognaarDigitaal.nu van Denis Doeland als eBook. Elke twee weken zullen we data-inzichten delen, papers en andere interessante zaken met jou delen ...