Contact

Wil je samenwerken? Op zoek naar een toffe show voor jouw bedrijfsevenement?
Of heb je feedback? Neem contact op.

Live On Stage op jouw event

Live On Stage is het platform voor sport, media en entertainment van Nederland. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale transformatie, nieuwe businessmodellen, spraakmakende voorbeelden en cases, naar de game changers en de eye-openers. Live On Stage heeft een omnichannel-strategie via TV, web tv, podcasts, blogs, social media en events. Dit zorgt voor een always on strategie met specifieke targeting mogelijkheden en samen met de sponsors te ontwikkelen formats, aansluitend op de wensen van jouw doelgroep. Live On Stage verbindt professionals in sport, media en entertainment. Wie kijkt maakt progressie, zowel persoonlijk als zakelijk.

De focus van de content ligt op de volgende thema’s: sport, media, entertainment, theater, festivals, kunst, cultuur, esports, gaming en business events. De infotainment en content binnen het platform zorgen voor imagination, inspiration, motivation en action. Jouw doelgroep krijgt tastbare tips en ideeën van onze experts. Dit gebeurt met een cross-channel opzet, waarbij host Folkert Tempelman, Denis Doeland en Igor Beuker de redactie, show, productie en media voor je verzorgen. Het team kan fungeren als: Headliner Act van jouw event (opening/closing sessie) of na een pauze. Dit in verband met de camera setup.

Business events in alle soorten en maten (in-company / private & open events met tickets) kunnen de Live on Stage Talkshow nu inzetten in de line-up. Een spraakmakende show van 30 minuten op jouw podium! Spraakmakende infotainment met de volledige crew (Folkert, Denis, Igor) en hun productiebedrijf. Na de show is er een Q&A mogelijk van circa 15 minuten mogelijk met jouw deelnemers. Ook krijg je na het event de video van de opnames. Een waanzinnige event beleving voor jouw deelnemers met een geweldig cadeau voor de aftermath.

Jouw event bezoekers ontmoeten de hosts en beleven de talkshow Live on Stage vanaf jouw eigen podium. Mensen kunnen ze aanraken en vragen stellen! Wie zei dat B2B stond voor Boring2Boring? 

Beschikbaarheid en prijzen

Wilt u uw business event een onvergetelijke beleving geven met spraakmakende, originele infotainment? Content is still king! Meedoen met uw product, merk of event? Vraag naar onze beschikbaarheid en prijzen via management@liveonstage.tv

Contact met de host en experts

Denis Doeland

T: +31 (6) 135 202 50
M: denis@liveonstage.tv

Igor Beuker

T: +31 (6) 162 525 25
M: igor@liveonstage.tv

Folkert Tempelman

T: +31 (6) 811 313 79
M: folkert@liveonstage.tv
Word nu Live On Stage member!Schrijf je in en ontvang direct gratis ebooks en meer ...

Als nieuw lid van Live On Stage ontvang je direct de drie uitgaven Digitaal Vermogen, EDM en de Digitale Wereld, en vanAnaloognaarDigitaal.nu van Denis Doeland als eBook. Elke twee weken zullen we data-inzichten delen, papers en andere interessante zaken met jou delen ...