Live On Stage nu te boeken voor business events

Igor Beuker, Denis Doeland en Folkert Tempelman

Live On Stage – de toekomst van sport, media & entertainment

Live On Stage is het platform voor sport, media en entertainment van Nederland. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale transformatie, nieuwe businessmodellen, spraakmakende voorbeelden en cases, naar de game changers en de eye-openers.

 

Live On Stage heeft een omni-channel strategie via TV, web tv, podcasts, blogs, social media en events. Dit zorgt voor een always on strategie met specifieke targeting mogelijkheden en samen met de sponsors te ontwikkelen formats, aansluitend op de wensen van duw doelgroep. 

 

Live On Stage verbindt professionals in sport, media en entertainment. Wie kijkt maakt progressie, zowel persoonlijk als zakelijk.

De focus van de content ligt op de volgende thema’s: sport, media, entertainment, theater, festivals, kunst, cultuur, esports, gaming en business events. De infotainment en content binnen het platform zorgen voor imagination, inspiration, motivation en action. Jouw doelgroep krijgt tastbare tips en ideeën van onze experts. Dit gebeurt met een cross-channel opzet, waarbij host Folkert Tempelman, Denis Doeland en Igor Beuker de redactie, show, productie en media voor je verzorgen. 


Het team kan fungeren als: Headliner Act van jouw event (opening/closing sessie) of na een pauze. Dit in verband met de camera set-up.

Business events in alle soorten en maten (in-company, private en open events met tickets) kunnen de Live On Stage Talkshow nu inzetten in de line-up. Een spraakmakende show van 30 minuten op jouw podium! Spraakmakende infotainment met de volledige crew (Folkert, Igor en Denis) en hun productiebedrijf. Na de show is er een Q&A mogelijk van circa 15 minuten mogelijk met de deelnemers. Ook krijg je na het event de video van de opnames. Een waanzinnige event beleving voor jouw deelnemers met een geweldig cadeau voor de aftermath.


Jouw event bezoekers ontmoeten de hosts en beleven de talkshow Live On Stage vanaf jouw eigen podium. Mensen kunnen ze aanraken en vragen stellen! 


Wie zei dat B2B stond voor Boring2Boring?

Beschikbaarheid en prijzen

Wil je jouw business event een onvergetelijke beleving geven met spraakmakende, originele infotainment? Content is still king!

 

Meedoen met jouw product, merk of event? Vraag naar de beschikbaarheid en prijzen via management@liveonstage.tv

Word member en reserveer jouw stoel voor altijd!En ontvang gratis ebooks, data updates en inzichten

Schrijf je nu in en ben verzekerd van een plek tijdens de wekelijkse uitzending van Live on Stage!

Word nu Live On Stage member!Schrijf je in en ontvang direct gratis ebooks en meer ...

Als nieuw lid van Live On Stage ontvang je direct de drie uitgaven Digitaal Vermogen, EDM en de Digitale Wereld, en vanAnaloognaarDigitaal.nu van Denis Doeland als eBook. Elke twee weken zullen we data-inzichten delen, papers en andere interessante zaken met jou delen ...